reede, 14. november 2014

Miks te mu verd ei taha??

Olin kolm päeva jutti tööl ning eile pärast tööd läksime veel ühte karaokebaari istuma. Kui nad karaoke ära lõpetasid, pandi peale "Kodulaul" nukitsamehest. 
Sõbranna ütles: "Iga jumala kord panevad nad selle laulu sel kellaajal peale."
Mingi vihje? Selle peale hakkaski rahvas välja voolama. Ma tundsin peale kojujõudmist vajadust millegipärast veel netti minna (sõltlane) ja sain magama alles kell kolm. 
Hommikul ärkasin mingi kriiskava heli peale. Äratuskell! mõtlesin paaniliselt, aga see oli hoopis ema, kes ei teadnud, et ma veel magan. Oligi hea, sest peale seda tõusin üles, aga olen siiamaani ööriietes ning mul on väike kahtlus, kas ma täna üldse majast välja saan. Ainult aeg annab vastuse. 

Tahaks meeletult "Interstellarit" vaatama minna, sest ma olen selle kohta nii palju kuulnud. Tegelikult kunagi selle treilerit nähes ütlesin Marilile, et McGonaughey (ma iga jumala kord pean guugeldama, kuidas seda nime kirjutatakse) ei tundu küll väga astronaudi-tüüpi, ning kandsin selle filmi maha. Kuid nüüd peale kõige selle kõmu kuulmist vaatasin treileri üle ja film tundub päris võimas. Samuti on sellele IMDb-s absurdselt kõrge hinnang antud. 
Gentlemen, you had my curiosity. Now you have my attention.

Sain Verekeskusest kirja, et neil on minu grupi verd vaja, ja natukese aja pärast uue kirja, et sorri, sa võid alles detsembris tulla, käisid liiga hiljuti. Ai kurja, kui ma oleks kohale läinud ja nad oleks mu tagasi saatnud...

2 kommentaari:

  1. Ta ei tundu jaa väga astronautlik.
    Aga peab vaatama minema!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, päriselt ma vist muretseksin Maa saatuse pärast, kui tema meid päästa püüaks...

      Kustuta