kolmapäev, 18. juuni 2014

Nutame koos

Valus on olnud. Valus Hispaania haleda 5:1 kaotuse pärast. Täna mängivad nad Tšiiliga ning mingit survet ei ole - nad peavad ainult kindlasti võitma, või on kaputt. Niisiis, võtke vabalt.
Ühes mängus rääkis kommentaator vahelduseks, kuidas oli Hispaania-Hollandi mängus mõõdetud palliga triblava Robbeni ja teda blokeerida püüdva Ramose kiirust. Robben jooksis Ramosest palju kiiremini ja seetõttu ka skooris. Tõesti, neil on isegi spidomeetrid peal? Mille kõige kohta statistikat ei tehta. Lisaks huvitab inimesi, palju söötudest läks õigele inimesele ja palju kaotati.
Väravajoone tehnoloogia on aga eriti hea nähtus. Muidu oli ikka mitmel korral segadust, kas pall ikka läks üle joone või mitte. Sealjuures ma täiesti pooldan seda, et hiljem ei saa tagasi minna ning väravat vaidlustada, sest see nagu võtaks mängu mõtte ära. Jah, kohtunik on ka inimene ning teeb vigu, aga kui neid pärast mängu vaidlustama hakataks, siis kaoks pool lõbu ära. Siis hakataks juba igasugu kaarte ja vigu ka vaidlustama.

Natuke pakkus lohutust Portugali peksasaamine Saksamaa pärast. Kellega iganes Portugal mängiks - erandiks ainult Hispaania - olen ma nende poolt, ja mitte eriti originaalselt ainult Ronaldo pärast. Ta on lihtsalt omaette nähtus, ka oma draamatsemisega ja meeskonnakaaslaste süüdistamise ja kohtunikuga vaidlemise ja edevusega.


Niisiis pöidlad pihku ja loodame parimat!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar