esmaspäev, 9. juuni 2014

Metsikult populaarsed nähtused, mis mind pead panevad vangutama

Mõned kunstivoolud või filmid või inimesed on üle mõistuse populaarsed, aga ajavad mind öökima. Mis näiteks?

  • Igasugused Bondi-filmid. Ajuvabad. Kuidas saab tüüp üldse agent olla, kui ta igal pool end oma pärisnime järgi tutvustab? Ma ei mõika. Kõik naljad on lamedad, alati toimub mingi mootorratta seljas kihutamine, ja alati semmib Bond mingi ohtlike, kuid kaunite naistega, ega tee teist nägugi, kui need maha lüüakse. Viisakas oleks vähemalt kurb nägu teha.
  • Superkangelased. Ämblikmees, Superman, kesiganes...kes seal veel on? Mingid X-mehed? Ah jaa, Batman. Ma ei saa aru, kuidas saab täiskasvanud inimene ühtegi sellist filmi tõsise näoga vaadata. Viimati lasti kinos Amazing Spiderman'i treilerit tüdimuseni, ja ma mõtlesin, et ma oleks valmis raha maksma, et seda mitte näha. 
  • Tätoveeringud. Ma pole elus näinud ühtegi tätokat, mis poleks stiilitu. Mis on nii tähtis, et selle peaks oma nahale kirjutama? Kas kellelgi läheks oma lapse nimi muidu meelest ära? Või oma kallima oma? Noh, nüüd püsib ta igavesti meeles, aastaid peale lahkuminekut. (My next girlfriend, now her name's gotta be Kim...shiiiiiiiiiiiiit) Võib-olla kui tegu oleks millegi väikesega, siis veel. Mida suurem, seda jubedam.
  • Ryan Gosling. Meh...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar