pühapäev, 29. juuni 2014

Hollandi-Mehhiko mäng - kohtunik seebiks!

Mul oli nii kahju Mehhikost. Ühtlasi pean ma lõpetama mingi meeskonna poolt ükskõik mis mängul olemise, sest see meeskond kaotab raudkindlalt. Ma toon kas halba õnne või ei tea mitte midagi jalgpallist. See-eest emas on ärganud jalgpallianalüüsigeenius, kes on sada protsenti iga kord õigesti mängu võitja ennnustanud. Noh, õieti ta ei ennusta ega paku, ta ütleb meeskondi kuuldes lihtsalt raudse kindlusega: Holland võidab! või Saksamaa võidab! Ja nad võidavadki.
Ta on nagu kaheksajalg Paul.

Aga see lõpupenalti oli täiesti teenimatu. Kohtunik seebiks! Anda lisaaja viimastel minutitel mitte millegi eest penalti - no anna padruneid. Kui ma oleks mehhiklane, oleks ma praegu niiiiii vihane, sest neile tehti kõvasti liiga. Robben viskas end lihtsalt lambist pikali. Ma oleks talle hoopis teesklemise eest kollase kaardi andnud. Terve ülejäänud mängu oli Mehhiko superhea ja nüüd maksis paar prohmakat väravate kaitsmisel ja kohtuniku erapoolikus neile karmilt kätte.
Kuradi Holland. Ja mis jubedat oranži värvi särke nad kannavad? Huh. Samuti, neil on nagu üksainus mängija ja selleks on Robben. Terve meeskond on Robben. Nad poleks ilma Robbenita üldse mingi meeskond.
Lisaks andsid nad Hispaaniale peksa, nii et ma vihkan neid nagunii terve turniiri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar