teisipäev, 4. oktoober 2022

Will the real Slim Shady please stand up

Homme juba sõidame oma nädalasele reisile Barcelonasse. Panin siin äsja asju kokku ja Kaur oli igati abiks ning ajas end kohvrite najale püsti, soris sisus ja näris endale meeldivaid esemeid. Mina kogu aeg hoidsin pilku peal, et ta mul millegi peale piima välja ei ajaks.

Praegu on veidi reisiärevus sees. Õieti on mul terve päeva peavalu olnud ning praegu tahaksin hea meelega hoopis jalad seinale visata... mida ma ka kohe peale selle postituse kirjutamist teen. Kaur kurtis terve õhtu, sest mul polnud tema jaoks palju aega oma toimetamiste kõrvalt ning issi läks ka ära massaaži ja siis sõbraga kokku saama. Kaur pidi olema isemajandav, ja enamiku sellest ajast majandas ta end püsti erinevate mööbliesemete najale. Küll on vahva vaadata, et meie boyo juba seisab! Küll asjade najal, aga siiski. Mühinal areneb. Diivanilaual ei ole ükski asi enam ohutus kohas. Ühtelugu ilmub sinna äärde säravate silmadega pea ja roobitsevad käed, mis tahavad kõigest oma osa saada.

Niimoodi püsti olles esimestel päevadel Kaur tihti kolksuga kukkus maha, mille peale tuli nutt ja oli vaja lohutamist, aga siis hakkas end kuidagi osavalt kukerpallima, et veeres maha ja pea ei läinudki kolksuga. Nüüd ta juba oskab end vaikselt istuma tagasi lasta.

Tänaval ja poes Kaur endiselt leiab iga nurga pealt sõpru. Täna, kui tegime kiirustades jalutuskäiku, sest rõske ja paha oli, möödus meist kamp teismelisi tüdrukuid, kellele Kaur tähendusrikkalt otsa hakkas vaatama. "Hello, baby!" ütles üks neist, ja minust möödudes kiitis, et Kauril on nii armas kostüüm seljas. 

Poes vaatas kärulükkaja, kuidas Kaur piimapulbripakki näris, ja küsis naerdes, kas hambad tulekul. Kassasabas vaatas minu taga seisnud vanem mees, kuidas laps mõtlikult õunatükki näris ja talle otse hinge vaatas. Küll see vanem mees naeratas talle ja lehvitas oma Maxima kaardiga.

Äsja õhtuse vannitamise ajal, kui Kaur oli oma tusatujust üle saanud ja meeletult veega plätserdas ning vahetevahel naeratades üles minu poole vaatas, silitasin mina seal kõrval oma kõhtu ja ütlesin beebitüdrukule kõhus, et kuulaku vaid, kui lõbus meil siin välismaailmas on. Et aprillikuus ootame teda enda keskele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar