neljapäev, 27. oktoober 2022

Tagasi trennis

Mina ja kõht trennis

Hommikused multikad

Heas tujus hommikukaur


Käisin üle tüki aja trennis, täpsemalt üle nelja kuu. Ühel neist oli treeningpuhkus ja peaaegu kolm ülejäänud kuud olen kuukaarti maksnud ja lootnud, et kohe-kohe tuleb energia ja hea enesetunne tagasi. Aga ometi oli alles paar päeva tagasi esimene kord, kui tundsin, et vot nüüd on energiline olla ja tahaks trennisaali.
Maru mõnus oli küll. Tegin kergelt, natuke ellipsit ja natuke kõnnilinti, aga tunne oli hea. Eriti mulle meeldib oma kõhuga seal ringi lehvitada, minu meelest on see võimas, raseduse ajal midagi ekstra teha. Palju kergem oleks endale öelda, et ma rase, ja jõuka kuukaart ära lõpetada, aga energia tekitab energiat ja iga lisaliikumine sellel ajal on väga suur pluss.

Eile, kui mees koju tuli, jooksin talle vastu, musitasin ja kallistasin ta üle. Kaur käputas minu järel ja ajas end issi pükste najale püsti, nõudes oma korda. Järgmisena võeti Kaur sülle ja musitati üle, laps naermas ja kilkamas, nagu jõulud oleks käes. Appi kui armas see on, laps reaalselt läheb issile uksele vastu! Tundsin, et me oleme oma väikeses mullis nii õnnelikud, meie pisipere. Ja preili beebi kõhus oli ka mulli kaasatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar