esmaspäev, 13. november 2017

*

Ma olin bowlingus kõige parem. Meid oli kaksteist tükki ja mina olin üle kahe raja kõige osavam. See tuli ka sellest, et kõik teised mängisid elus esimest või teist korda :D Minul aga on seljataga kõik need bowlingumängud Viljandis nende meestega, kes lõid iga kord kõik kurikad maha ja olid pettunud, kui said maha vaid üheksa, sest see lõi nende skoori tuksi.

Mina olen teatavasti väga üleolev võitja, kes ei jäta seda teistele meelde tuletamast. Kõik said seda kuulda nii samal kui järgmisel päeval. Las mul olla ka omad rõõmud...

Kui kell sai üks, läks enamus töökaaslastest koju, aga neli meist (kõige nooremad) läks edasi. Istusime ühes kohas, kuni see kinni läks. Siis ütles Hristina, et tema tahab süüa, ja läksime vanalinna mäkki. Ma ei ole niimoodi öösel keset joomist söögirallil varem käinud...Vist kellegi kõrval kuskil bensuka burksisabas olen käinud. Aga nüüd ma nägin, mis see päriselt tähendab. See mäkk oli nii täis. Nii täis. Oma sööke tuli kakskümmend minutit oodata ja me olime õnnelikud, kui endale ühe vaba laua saime napsata. 

Peale söömist teatas Hristina, et nüüd tahab ta juua :D Nagu "Vanaema õunapuu otsas" raamatus: kord viinereid sinepiga, siis suhkruvatti, siis viinereid sinepiga, siis suhkruvatti. 
Sattusime siis ühesse baari, mis oli hipstereid täis. Hipsterid tantsisid ja meie Mariaga läksime ka tantsima. Õhtu lõpuks, peale kogu seda hipstermuusikat, pani DJ korraga peale Soulja Boy ja läks naerdes minema. Soulja Boy peale lasid kõik teised ka jalga, see oli neile nagu mingi kood. Ainult meie tantsisime endamisi irvitades laulu lõpuni.

Koju jõudsin kella viieks, ja kell kuus oli mul juba äratus. See on arvatavasti mingi vähemagamise-rekord mul. No kui kisubki mõni öö nii lühikeseks, siis tavaliselt lähed keerad hommikul kohe tuttu. Aga mul oli tööpäev (asjaolu, mida teised, kes laupäeval vabad olid, ei jätnud rõhutamast). Tegelikult polnud hullu midagi. Enesetunne oli enam-vähem, ainult seda ei saanud ma muuta, et silmad olid väga punased ja juustel halb päev. Natuke halvemas tujus olin ka see päev kui tavaliselt. 
Aga muidu vinks-vonks. Ja kes ikkagi bowlingus võitis, kas teie mäletate??

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar