neljapäev, 9. november 2017

*




Leidsin endale Humanast sinise vesti, mis on parim asi peale... viilutatud leiba, või mida iganes. See on lihtsalt võrratu ning ma olen seda juba päevi kandnud ning kannan homme ka.

Täna oli mul väga hea päev. Ma ärkasin hommikul normaalsel ajal, kuulasin hommikusöögi juurde raadiot ja jutustasin Whatsappis, tegin kodu korda, joogat, ja läksin ujuma. 
Neil kahel on nüüd küll päris kindel seos: sellel, kui palju ma päeva jooksul end liigutan, ja minu õnnetundel. Või noh, rahulolutundel. Isegi see, kui natuke joogat teha, on niivõrd palju meeleolu tõstev. Sa sirutad end välja ja väänad end painduma ning terve keha tunneb ennast kohe paremini.

Sain ka aru, et olen vist kogu aeg valel ajal ujumas käinud. Mina käin varahommikuti. Siis on natuke soodsam ja mul oli ka tunne, et võib-olla vähem inimesi - sest kes veel viitsiks end nii vara üles ajada?
Kuigi kohal käies oli näha, et bassein on kogu aeg täis, ruumi normaalselt ujuda ei ole ja pesuruumiski kitsas. Ma vist kujutasin ette, et päeval on veel rohkem inimesi.

Täna läksin ujulasse kohale pool kolm päeval ning see oli imeline kogemus. Nii tühi oli! Nähtavasti käivad paljud inimesed ujumas enne tööd. Ja nende jaoks, kes tulevad peale tööd, polnud aeg veel käes. Seal olid küll mingid lastetrennid, aga nemad olid oma radadel ning mullivanni üldse ei tulnud. Ma ujusin nii kaua ja nii rahulikult ja see oli tõesti super. 
Mullivann oli ka tühi ning ma ligunesin seal tükk aega ja lasin veejugadel end masseerida. Sealt saab täitsa arvestatava jalamassaaži.

Aga ma lähen nüüd küüsi lakkima. (Millegipärast tahtsin 2x järjest kirjutada "lakkuma"...)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar