esmaspäev, 30. märts 2015

Lemmikkokteilid

Leidsin just endale uue lemmikkoksi. Läksime sõbrannaga taas - üllatus-üllatus - töö juurde istuma ja tavalise siidri või veini asemel võtsin kõigepealt gintooniku ja siis kaks viina mahlaga. Gin ja toonik on tegelikult ka mul suht tavaline, mulle hästi meeldivad sellised lihtsalt koksid nagu rummikoka ja gin toonikuga. Klassikalised. Samuti mojito, seda aga talvel ei saa, sest piparmünti pole. Lisaks olen ma oma elus liiga palju joonud siidrit. Siider on igav. Ajab kogu aeg pissima ja teeb uimaseks. Eile näiteks sõbrannaga istudes ja kolme siidrit juues jäin ma lihtsalt nii uniseks, et pidin paari tunni pärast koju tulema. 
Muidu olen viimastel kuudel, pärast siia tööle tulemist hakanud jooma ka magusaid kokteile nagu pisang ananassi- või apelsinimahlaga, Pina Colada ananassimahlaga või Malibu, mis on põhimõtteliselt ka Pina Colada maitsega. Aga neist tüdineb üpris kiiresti, sest nad on lihtsalt liiga magusad.
Täna võtsin viina jõhvikamahlaga ja hiljem õunamahlaga, ja 4 cl-i viina õunamahlaga on lihtsalt täiuslik koks! Viina ei tunne peaaegu üldse, õunamahl on maitsev ja mitte liialt magus, ja uimaseks see ei tee ega vetsu vahet jooksma aja. Lihtsalt erksaks ja lõbusaks teeb. Nüüd ma tean oma uut vaikimisi tellimust, kui kuhugi välja lähen.


Reede õhtul helistas mulle ema ja ütles tere asemel: "Luuuser!"
Sain kohe aru, et Peeter Oja võistkond oli jälle Eesti mängus kaotanud. Mida iganes. 

2 kommentaari: