pühapäev, 10. veebruar 2013

Madu


T2naval aevastades leidub tingimata keegi, kes sulle tervist! soovib. Kuskile poodi astudes v6i sealt v2ljudes leidub ikka keegi, kes sulle ust lahti hoiab. Ja kui kellelegi ise ust lahti hoida, sajab t2nus6nu ja naeratusi.
Samuti on britid koerahullud ning koeri t2navalt lihtsalt hunnikutes. Iga kord, kui m6nest sellisest koerast m66duda, palub tema omanik vabandust, et ta koer sul ees on.
See k6ik on lihtsalt nii V2RSKENDAV.

Tundub, et maoaasta on alanud. Mina, vana madu, olen seega oma s6iduvees. Jess! Panin h6bedased maok6rvar6ngad k6rva ja l2ksin v2lja vihma k2tte. Huhh. Tegelikult on m6ni p2ev isegi kevadet juba tunda. 6htuti on kauem valge, mis t2hendab, et me saame kauem pargis jalgpalli m2ngida, ja sellel ajal v2heneb drastiliselt v6imalus, et keegi kellegagi tylitseb. Muidugi me tylitseme skoori yle v6i selle yle, kas pall l2ks sisse v6i mitte, aga see on m2ngult. Selle juures ei hakka keegi nutma.

Ses m6ttes, et mul poleks midagi selle vastu, kui Comic Sans MS font seadusega 2ra keelataks. Lihtsalt mainin. See oleks isegi soovitatav.

K2isin vaatamas filmi "I give it a year". V2ga ropp. L6ppes pigem ootamatult, mis on alati boonuseks. Ja ma naersin h2sti palju...mis praegu v2ga 2ra kulub. 

Hei hops.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar