esmaspäev, 7. veebruar 2011

Te ei usu, mis just juhtus

Noh, midagi tegelikult. Aga ma taipasin, et kuna töötan Lõunakeskuses, siis ei pea ma ostlemiseks või niisama poodides ringihulkumiseks minema kesklinna. Hea, et ma nii terane olen. Isegi mu Eagle Visioni pood on seal olemas, ja Axessories ja kosmeetikapood. Nii et kolasin täna paar tundi ringi ja leidsin endale Reservedist väga nunnud kõrvarõngad, ainult 2,5 eurot kolm paari. Ühed on sellised kuldsed kohvitassid, ja ühed on punased lipsud. Hästi armsad. (Üks paar sakib.) Siis ostsin veel juuksevidinaid ja uue jumestuskreemi. Müüja seal kosmeetikapoes oli ikka väga hakkaja: ma ütlesin, et ei vaja abi, aga ta tuli sinna juurde sehkendama ja torkas vahele, et see ei kata üldse, mõttetu toode, võta parem see seal all. Ma olen vist kõiki Lumene jumestuskreeme kasutanud ja rahule jäänud. Aga igaks juhuks võtsingi selle lahedama, mida kindlalt mäletan, et oli hea. Tegelikult proovingi selle kohe järgi.
Aga igal juhul, muidu oleksin vist ikka Kaupsi hinnavõrdlust tegema läinud, aga siis mõtlesin, et olgu peale, ega ta Kaupsis odavam ikka ole. Nii et aktiivne müügitöö tasub ennast ära. Kui sellisele tüüpilisele tuimale kliendile ikka ise nina alla minna, küll ta siis õnge hakkab.
Just ostetud juuksekummi lõikasin äsja ribadeks. Ei tea, kuidas see juhtus. Avastasin alles kodus, et tal on mingi jõle jublakas küljes, mida ma olin turvaelemendiks pidanud. Aga ei olnud, mingi kaunistus oli, ja ma hakkasin seda sealt küljest ära kangutama, sest kamoon, nii ma küll ringi käia ei saa, ja nii ta läks. Juuksekummid on nagunii juustele kahjulikud, nii et parem ongi. So there. Pärast lähen ja ostan terve kotitäie juuksekumme veel ning lõikan need  ka katki. Aga tõsiselt, juukseid tulekski ainult klambriga kinnitada. Ma sain ilusa juukseklambri ka. Selle jätan esialgu terveks.

Aga igal oinal on oma mihklipäev. Lihtsalt mainin...

Jumal olgu tänatud Lumene eest. See kreem lõhnab ka nii hästi... Grillitud võileiva peal peaks päris tummine suutäis olema.
Ma armastan seda. Ausalt. Ma tahaks neile fännikirja saata!
Muutun tundeliseks vist. Parem on see postitus lõpetada.
Ja lipsuga kõrvarõngad! Armsus ruudus. Nunnundus.
Aga tõsiselt, see katab nii häs--- 

Ühendus katkestatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar