kolmapäev, 9. veebruar 2011

Kolmnurkkolmnurk

Ma istun, kirjutan siin, lakin oma küüsi ja kuulan vaikset praksumist. Pakatamist, pungumist. Kui sa mõtled, et mis pungumist, siis duh, ilmselt mu rahakott lõhkeb varsti. Ema ütles mu suurt rohelist küünalt nähes, et kas nõiud raha endale? Rohelise küünla põletamine pidi raha tooma. Ja juhuslikult see sobiks üpris hästi mu plaanidega.
Muuseas kui mul peopesa sügeleb, siis peale seda tuleb tavaliselt raha küll.
Oh issand, miks ma arvasin, et see on hea mõte? Seda on liiga palju! Pean nüüd rahakoti puuga selga võtma.

Alustame tänast liiklusrubriiki, mis sisaldab kahte uudist. Esiteks, iga päev, kui ma näen täpselt samas, Riiamäe peatuses neid piletikontrolle passimas, siis ma mõtlen: õeluskotid. Ärge tulge mulle rääkima, et see on lihtsalt nende töö või midagi. Blablabla. Kõik teavad, et liikluspolitseinikuks saamiseks peab läbima erilise õelus-testi, mis on kaks korda raskem kui IQ-test ja rasedustest kokku. Ja ainult õelamatest õelamad saavad läbi.
Teiseks oleks mulle täna peaaegu auto otsa sõitnud. Natuke minu süü ka, kuna astusin sebrale, kui auto oli juba suht lähedal. Tavaolukorras siiski piisavalt kaugel, aga hommikul oli väga libe; ma ei tea, kas ta üldse pidurdas või lihtsalt mõtles, et ah, mis siis ikka. Sest kui ma poleks tagasi hüpanud ja auto natuke vasakule keeranud, ei kirjutaks ma praegu siin. Ma kirjutaks seda taevas. Taevast blogi. Ja Peetrus oleks mu follower. Heh. If not He Himself.
Igatahes autojuht ehmatas nii, et kogu ülejäänud tee, niikaua kui ma nägin, sõitis nii aeglaselt, et tigu oleks temast ette rallinud. Ja mina ehmatasin... natuke. Te ju teate, kui kõva närviga ma olen. (Mitte eriti)
Apteeki sisenes täna noor neiu: "Palun üks rasedustest."
"Milline?"
"Andke kõige kergem, ma tahan kindlalt läbi saada."
Tõsilugu. Okei, võib-olla mõtlesin ise välja. Aga. Karu!

Mul tuli täna meelde, kuidas Harry Potteri viienda osa ilmudes mina ja mu õed ostsime kõik eraldi raamatu. Tellisime ette ja puha. Kolm paksu telliskivi. Selles mõttes, et miks me rahasid kokku ei pannud ja ühte ei ostnud? Sest keegi ei oleks jõudnud kaks päeva oodata, kuni keegi teine loeb. Naljakas! Ja nüüd on meil maja Harry Pottereid täis, pole ruumi istuda ega astuda. 


Meenus selline laul nagu "No more I love you's". Sest selle sample'i on enda laulu "Your love" kaasanud Nicki Minaj. Igatahes, mul oli see laul ja selle baleriinidega video ähmaselt lapsepõlvest meeles. Jaaa tšekkasin järgi. OMG! Suht tahaks silmad välja põletada. Need baleriinid on rämedad Drag Queenid ja laulja hullumeelne pilk tekitab judinaid. See video on nagu õudukas. Kuidas ma seda kunagi ei märganud? Ma mõtlesin, et oo, kui armsad baleriinid. Huh.
Muidugi olen ma seda ainult umbes kümme korda vaadanud ja panen kohe uuesti peale. Kommentaarid on laulu all ka sellised, et see on kuradi haige, aga ma ei saa vaatamist lõpetada!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar