neljapäev, 13. jaanuar 2011

Süvahavva Koulu-Väldo

Mul käib siin mingi eriti karm klubitantsumuusika, mingi Afrojacki "Take over control". Natuke mark, sest ma ei kuula sellist muusikat, aga seal poes, kus ma koristan, lastakse sellist pidevalt ja see jääb ajju! Terve tee linna ja tagasi ümisesin seda, mis teeb kokku kaks tundi ajuk***i. See mõjub tõsiselt.

Määrisin ennast üleni toiduõliga kokku, sest kehaõli mul pole, aga nahk on kohutavalt kuiv. Selle vastu aitaks jahedama veega dušitamine, aga kuum vesi on mu ainus tõeline armastus. Ma ei loobu temast iial.
Ma olen nüüd õline nagu praadimiseks valmis olev kartul. Pistke mind pannile!


Olin täna nii hajameelne ja imelik. Telefon lülitas nagu alati ennast välja ja kui pidin uuesti PINi toksima, panin lambist vale koodi. Kolm korda järjest. Selle peale keeras ta end lukku ja PUKi mul polnud. Mis mõttes?? Ma lülitan oma telefoni mitu korda nädalas uuesti sisse, kui ta pildi välja on visanud. Ma TEAN seda koodi. Nagu täiesti ära joonud. Kuigi praegugi pole ma sada protsenti kindel, mis see täpselt oli. Õnneks esinduses sain PUK-koodi teada ja looma lukust lahti. Haha, kunagi nägin poes, kuidas mingi tšikk oli oma pangakaardi PIN-koodi ära unustanud ja täiega naeris ja ütles, et ei tea, kuidas see võimalik on. Helistas veel mehele ja küsis, et sa tead vä? Ma mõtlesin küll, et okeiii.... 

Lisaks üritas teenindaja seal mulle uut telefoni pähe määrida, et praegune on juba nii vana. Kammoon, ta on mind mingi viis aastat truult teeninud. Milleks teda välja vahetada? Uus läheb nagunii poole aastaga katki. Alati on nii. Vanasti tehti nad vastupidavamad. (Tegelikult mul pole raha.)

Mis ma selleks uueks PIN-iks nüüd paningi?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar