teisipäev, 18. jaanuar 2011

Nipp

Nägin üht tõeliselt väärt vandalismiakti. Reformierakonna valimisplakateid oli natuke kaunistatud: mingile mehele oli armas lehv pähe joonistatud ja Laine Jänesel hambad mustaks ja vurrud ja nii edasi. Ma ise olen piisavalt lapsik, et vahel ajakirjades samamoodi sodida, mille peale inimesed mind natuke haletsevalt vaatavad (kuigi see on naljakas!). Ehkki ma kavatsen ise ka arvatavasti Reformi valida, minu meelest halbadest vähem halb. Ma üldiselt püüan ka keskkonna mõttes roheline olla, aga Rohelised, oleme ausad, on natuke naeruväärsed. Kas neil on mingi platvorm ka?`Kas see Strandberg ei paista natuke...khm..lollakas? Rumalus võib inimese juures ohtlik olla, eriti poliitiku juures. Nad viskasid vist mingi hetk eelmisel aastal mingi kümme inimest erakonnast välja ja siis oli mingi värk sellega, et Strandberg ise valvas uksel, et nad erakonna koosolekule ei saaks või midagi... haha, vägev.


Ma mõtlen, et Ansip vähemalt on UFO. Kui Nad lõpuks ründavad, siis ta kaitseb oma valijaid.


Kui ma koduteel olin, siis ema helistas ja kutsus mind Minni äkilisele ärasaatmispeole, sest ta sõidab juba homme ära. Aga ma olin kahjuks rahakoti koju jätnud, meelega, sest esiteks see ei mahtunud mu kotti (pisike!) ja teiseks tahtsin kindel olla, et ma jälle midagi näksida ei osta. See on ainus viis midagi taolist kindlustada. Nüüd aga olengi siin... mitte kodus. Põhjuse-tagajärje seos. Graafiline disain. Musical difusion. Ära mõtle roosast elevandist. 

Mingil kummalisel kombel on mu kõrge kontsaga saabastega vähem libe kui madalatallalistega. Olen mõlemaga siiski umbes sada korda edasi-tagasi vääratanud ning kätega vehkinud nagu tuuleveski, aga mitte kukkunud. Jeee! Mu kaitseinglid hoiavad mul käest kinni.


Viimastel päevadel olen tohutut energiakadu tundnud. Esmaspäeva hommikul tundsin, et kurk hakkab valusaks jääma ja nii edasi, nagu see ikka algab. Aga ma ei hakka köhima. Ma kasutan Nippi. Gunnar Aarma raamatust hangitud Nippi. Tahate seda kuulda? Ikka tahate! See seisneb selles, et kui tunned kurgus kratsimist ja tahad köhida, siis ära köhi. See aitab ka muide. Jah, kõlab tobedalt! Aga köhimine pidi südamele kurnavalt mõjuma. Ja kuigi apteekrid soovitavad röga lahti ajada ja köha lahtiseks ja mida kõike veel, siis tegelikult, kui juba läkastama hakata, siis kestab see alati kaks nädalat. See ei lähe üle, sest sellest ei ole kasu! See teeb kurgu lihtsalt valusaks ja läheb aina hullemaks! Omal kogemusel testitud. 

Nii et siin ma istun ja EI köhi. Kurk tundub täiesti normaalne.
Ühte punkti rinnaesisel masseerin ka, mis pidi köha ära viima. Raudselt vale punkt... aga tundub aitavat. Võib-olla platseeboefekt.


Ah jaa, ja veel nägin, kuidas kaks poissi lumepallidega Keskerakonna plakatil olevat prisket tööpuuduse lõppu kuulutavat onklit pildusid.
Ma loodan, et said ikka pihta. Täpset kätt, poisid. Täpset kätt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar