neljapäev, 14. mai 2015

Uut kraami

Istusin siin, jõin kohvi ja kuulasin Ring FM Hommikuklubi, kui hakkasin lambist oma uutest riietest pilte tegema. Miks ka mitte? Kui juba asjaks läks, siis pildistasin ka eile ostetud lusikaid. Mul oli mingi omavahel mitte klappiv kuhil söögiriistu, kusjuures lusikaid jäi kogu aeg puudu. Ma olin juba ammu tahtnud endale neid pikki lusikaid, millega kohvikutes lattet ja teed serveeritakse. Nüüd lõpuks sain!

Ooh, shiny!

Sobrasin ükspäev raamatupoes tarkade raamatute osakonnas ning märkasin tervet hulka, mida tahaksin lugeda. Leppisin esialgu sellega:
 

Päris hea on. Just lõpetasin peatüki, kus selgeltnägijatele ära pandi. Ning Liisul on kodus paar sarnast, üks räägib majandusest ja teine ajast, ning ta lubas need mulle tuua.
 

Igatahes, riietest. Töökaaslane rääkis mulle ühest taaskasutuskeskusest, millest olin kogu aeg paarikümne meetri kauguselt mööda käinud, aga kuna ta on natuke ühes õues peidus, mitte kunagi teadnud, mis seal on. Isegi kahju, et selle avastasin, kuna seal on suur valik ja päris normaalsed hinnad ning sinna mu raha nüüd läheb.
Tumesinine kampsun, mis on päris soe. Poleks arvanud, et maikuus sellist veel vaja on, aga täna igatahes on.
 

Mu isiklik lemmik:
 

Suvaline hall pluus, mis millegipärast kõige rohkem komplimente on saanud. 
 

Ja nüüd ma lähen tööle, aidaa!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar