laupäev, 23. mai 2015

Mis loom sina oleksid?

Polina, Marili ja mina külastasime Tartus üht uut või võrdlemisi uut kohta, kus me pole kunagi varem käinud, mis teeb meist varsti juba professionaalsed uute toidukohtade avastajad. Kohaks oli Supilinna Kikerkohvik ja see oli eriti hipster. Igal pool raamatud ja põnev mööbel ning sisekujunduselt Genialistide Klubi sarnane, aga natuke parem.

Sain proovida taimetoitlaste burgerit, mis oli suhteliselt okei. Krõbe sai ja seened ning hulgaliselt toorsalatit. Kahjuks ei saanud teised tellida midagi peale kahe magustoidu, sest just sellel ajal toimus seal köögis mingi krišnaiitide toiduüritus ning köök oli hõivatud. Halb ajastus meie jaoks.
Muidu oli koht privaatne ja vaikne, sest asukoht on tal pisut kõrvaline.




Pidime Polinaga hüvasti jätma, kuna tema sõidab varsti jälle kodumaalt minema. See on kurb ja tore ühtaegu, aga vähemalt kasutasime maksimaalselt ära tema siinoldud aega ja saime tihti kokku, ja ta jõudis mitu korda ka mulle külla.
"Ja kui sa järgmine kord oleksin tulnud, oleksime jõudnud kaine õhtu teha," ütlesin kahetsevalt. Esimene kord, kui ta käis, oli mul järgmisel hommikul selline pohmakas, et tegin endale alkoholivaba veebruari.

Üks küsimus, mis Polinale kuhugi kandideerides ühe essee kirjutamiseks esitati: "Kui sa oleksid loom, siis milline? Ja miks?"
Ka mulle on ühel tööintervjuul see küsimus esitatud ning mo meelest on see natuke totakas. Mida see näitab? Tookord vastasin ma millegipärast krokodill. Ja sinna tööle ma ei saanud... Ma ei tea, kas see oli just krokodilli süü, aga igal juhul mõjub krokodilli mainimine natuke salakavalalt ja... laksavalt.

"Sa oleksid pidanud kirjutama laiskloom," tegin ma ettepaneku. "Või madu. Ma olen madu, sest olen libe ja mürgine."
Geniaalne!
Sel ajal kui teised üritasid jutuga edasi minna, tulid mulle aina uued geniaalsed vastused pähe. Vihmauss! 
"I'm like an earthworm because I like dirt." Ha! Kes selle peale mind ei palkaks?

Või kirp.
"Ma olen nagu kirp, sest ma olen parasiit," ütles Polina blaseelt. Nad ütleksid kohe, et see on täpselt meie firma moto.

1 kommentaar: