neljapäev, 9. detsember 2010

Adoosigöös

Minuga juhtub viimasel ajal igasugu äpardusi. Täna hakkasin riisi keema panema, see oli aga sellises väikeses kotikeses, mis kuidagi lahti ei tahtnud tulla. Muidugi ei hakanud ma seda lõikama, sest kõik teavad, et kääride teisest toast toomine nõuab palju rohkem pealehakkamist kui mingi asja lahtisaamisega kaks minutit jändamine. Nii ma rebisin  ja rebisin ja puhhh! korraga olid kõik kohad riisi täis. Põrand, pliit, mu juuksed... tõeline plahvatus. Ma tänasin õnne, et kedagi köögis ei olnud, ja kirusin õnne, et see juhtus alles pärast koristaja käimist. 
Tööl ükspäev puhastasin vitriini taga olevaid riiuleid ja äkki põmm! terve riiul sadas alla. Loodan, et keegi ei näinud... välja arvatud kõik need, kes apteegis olid. Edaspidi ma teen jälle nii nagu alati ja jätan vitriinitaguse puhastamata. Kunagi ei tasu liiga korralik olla.
Ja ükspäev ajasin vannitoas oma jumestuskreemi tuubi maha ning kõik kohad olid seda sodi täis. Sest tuub oli mul kaheks lõigatud, et sealt viimast kätte saada (ei olnud viimane, nähtavasti pool sisust peitis ennast seal). Ja see kraam tuleb raskelt maha, ütlen ma teile. Ma hakkasin kahtlema, kas on ikka tark seda kahtlast tuumakraami iga päev enda näole määrida, ja olen nüüd mõned päevad vahele jätnud. Tegelikult ma lihtsalt ei viitsi.

Ja kogu aeg lõikan sisse endale... tavaliselt paberiga. Kõige tavalisemad tarbeesemedki võivad elukese võtta, kui ette ei vaata.


Haha, Delfis oli uudis, et Lõuna-Eestis võib õhtul lumetormiks minna, ja üks kommentaar oli selline:
elmar, 09.12.2010 14:00
kas lõuna-eesti on see koht, mis on lätist põhja pool, kuid mitte Tallinnas?


Hei hei ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar