kolmapäev, 30. mai 2012

Niisiis ära.


Sellega mitteseonduvalt (millega? Kas jätsin midagi kirjutamata?)... on mul väga tore maikuu olnud. Sinna sisse mahtus nii palju: natuke elu, natuke pettumusi, natuke tundeid... Natuke hääletamist. Natuke sooje ilmasid ja mõned neist isegi päeval, kui mind ei olnud tööl. (Täna oli tuuline ja jahe ning ma ütlesin oma turvanaisele: "Jube hea meel, et tänase ilmaga tööl olen. Las neil, kel vaba päev, puhub see tuul!" Nii kahjurõõmus olen lihtsalt. Ning hiljem märkisin vastasoleva poe kassades tipptunnil alati tekkivaid kümneinimeselisi järjekordi silmitsedes: "Inimesed seisavad jälle... Nii hea on vaadata." Igaühel omad rõõmud, eks.) Natuke esimest päikest jalgadele. Natuke sireleid. Juba teine kimp lõhnab mul aknalaual. Loodusega on nii, et esiteks ei salli ta tühja kohta ning mu vaas oli tühi, ning teiseks, mis ripakil, see ära, ning sirelid on igal pool ripakil. Niisiis ära.


Homme peaks üks vaba päev vahele lipsama, aga nagu ma olen juba maininud, ei salli ma puhkust üldse ning lähen homme taas väikesele proovipäevale. Samasse kohta. Eelmise proovika kohta ei oskagi midagi öelda... et homme uuesti lähen, on vast hea märk. Kui sinna kohta joppaks, oleksin paar nädalat  juunist kahes kohas korraga. Aga pole veel jopanud, nii et sellega oma pead ei vaeva.

Oh. Läheks magama. Jubedalt tahaks üleval olla, aga hommikul ei saa kuidagi üles. Täna lükkasin kolm korda äratust edasi, brrrrrrrrrrrrrrrrr.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar