kolmapäev, 2. mai 2012

Kissell



Möödusin käratsevast kambast ja kuulsin mingit meest pröökavat: "Täiesti uskumatu inimene, kurat küll. Ta ei pakkunud mulle isegi kisselli! Ma ei saa aru, mida ma talle tegin..."

The nerve of some people! Kuidas ta võis kisselli mitte pakkuda??


Nina on peas punane nagu kartul. Sest kartulid on tohutult punased. Tegelikult mingi sort on küll ja selle sordi moodi ta ongi. Sain päeval natuke päikest. Aga küll ta homseks tagasi tõmbab.


Ema käis korraks linnas, mis oli supertore, istusime kohvikus ja sobrasime poodides. Välikohvik, päike ja jäätis käivad küll kokku nagu sukk, saabas ja...ma ei tea...teine sukk veel? Kuidas saab kolme kokku käiva asja kohta öelda? 

Kaubamajas on lihtsalt kõige ilusamad kingad. Seal ei ole ühtegi koledat paari. Walkingis ja kus iganes mujal kingapoodides on igasugust träni kokku kuhjatud, nii et vahel vaatad ja mõtled: Miks? Miks ometi? Mida ta mõtles, kui selle disainis? Mida küll tema mõtles, kes selle mudeli sisse ostis?
Aga Kaups on nagu paradiis. Proovisin jalga maailma ilusaimat kinga ja ei suutnud sellest enam lahkuda. Täius. See ei läinud absoluutselt mu ülejäänud riietuse, näiteks lõhkiste teksadega kokku, sest see oli liiga ilus, ja ma lihtsalt jõllitasin seda, kuni müüja tuli heldinud naeratusega oma abi pakkuma ja ema natuke kärsituks muutus. Muuseas ema šokeeris mind. Ma vaatasin käekottide juures mingit käekotilaadset eset ja küsisin, misasi see on. iPadi kott, ütles ema õlgu kehitades. Mh, vaatasin etiketilt, ja seda see oligi. Esiteks, miks mu ema üldse teab, mis on iPad? Teiseks, miks mina matsu ei jaga? 

Meenutab seda korda, kui me Tiinaga arutasime, kellel on Twitteris rohkem jälgijaid, kas Lady Gagal või Justin Bieberil, ja Tiina tädi ütles  kõrvalt teadja hääletooniga: "Bieberil muidugi."


Siis vaatasime emaga sukki ja talle meeldisid igasugused mustritega sukad, teate küll, sellised, mis jätavad mulje, nagu sul oleks jalal tätokas. Minu maitse oli nende jaoks liiga konservatiivne. See on juhtunud, mõtlesin kohkunult Kaupsi ilumaailmast välja triivides, mu ema on moekam kui mina.


Õhtul hakkas ikka väga imelik olla. Arvatavasti ei taha ma enam kunagi midagi süüa ega juua ega isegi püsti tõusta. Lonks vett tundub ka vastumeelne. Ma ei tea, mida sina nüüd teed, aga mind ajab iiveldama ning ma mõtlen, et lähen iiveldan natuke. Edu siis mulle.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar