esmaspäev, 27. september 2010

Minu pere ja muud loomad

Tikuloomad. Sügis ei pääse meie pragmaatilisest, kapitalistlikust, avangardistlikust, samas retrospektiivsest haardest. Me tegime tikuloomi ja vahtralehtedest roose. JA me kasutame kastanimune hea õnne talismanidena ning kassi mänguasjadena. Ausalt, that cat is out to get me. Ta tegi oma saba üleni suureks ja kohevaks ja tuli niimoodi veidralt küljetsi ja tahtis mind rünnata. Ja piilus tugitooli tagant, nii et mul hakkas jube ja pidin Liisu appi hüüdma.
Ja ükspäev, kui Päärile tantsisin, ta susises minu peale. Mis sa räägid, Püür?
The moves weren't awesome after all??

Pärast lähen raamatupoodi Mirjami heaks spioneerima. Kui ma oleks üks Charlie inglitest, siis Drew Barrymore. Oh yeah!
Also, Hot'i kaltsukas Kuperjanovi tänaval on nagu jumala poolt sinna pandud. Tõsiselt, mul ei ole praegu raha, nii et sinna on tõsiselt ohtlik minna, aga mida mul ikka ilusate ilmadega muud on teha kui linna peal kolada, ja nii ma leidsingi maailma kõige nunnuma kleidi. Kahju, et seda saab alles järgmisel suvel kanda. Aga see on niiii nunnu! Või nagu ingliisid ütleksid: awesome.
Mul on olnud muidu ka superhea kaltsuka-aasta. Ma mäletan, et kui ma olin väike, siis olid kaltsukates suuremas osas jubedad riided. Ja need haisesid. Sa pidi kaua kaevama, et leida midagi, mis oleks nagu... moodne. Nüüd on valik palju parem ja moodsaid asju on ka, aga ootused on muutunud, ma ei taha enam lihtsalt trendikaid riideid, neid, mida kaupsistki leida võiks. Palju lahedamad on kiiksuga asjad nagu see lilla kampsunkleit, mis mul praegu seljas on. Ja umbes alates eelmisest sügisest olen ma kaltsukatest leidnud niii palju huvitavaid asju. Üle poole mu garderoobist on tegelikult sealt pärit, ja nimelt see lahedam pool. 
See geograafiamäng viskab mulle kogu aeg ette selliseid asju nagu "You know this is Earth, right?" ja "Geez, you're horrible!". See mäng on katki, parandage ära, it-mehed!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar