teisipäev, 7. september 2010

Maailma parim porgand

Jah, lugesid õigesti, kallis sõber - ma söön praegu maailma kõige maitsvamat porgandit. Palun säilita rahu ja ära paanitse, mul on veel. Mitte et ma neid jagada kavatseks.
Tavaliselt mulle porgandid üldse ei maitsegi, ma ostan neid, teate küll, tervise huvides (pärast kartulikrõpsu võib ju ka midagi peale krõmpsutada), aga ... like wow.
Okei, saa üle nüüd. Jesus, sul on väga igav elu ikka.
Mis sa üldse kobised siin?
God, I'm so annoying. Orange.

Täna on väga ilus ilm ning ma teadsin juba ärgates, et tuleb suurepärane päev. Näiteks päev, kui ma võiksin tööd leida? Äkki. Kosmos, kas kuuled? Halloo, siin Maa.
Ning jah, ma läksin jooksma. Okei, kõndisin enamiku maast. Naljakas on see, et ükskord Tiinaga arutasime, palju maksaks, kui me tahaks vahel trenni minna sinna, kus meil gümnas keka toimus. Siis panime pooltest tundidest poppi ("Ma tõesti ei tea, mis teist saab, tüdrukud," ütles kekaõps mornilt ja vaatas meid, keda oleks pidanud olema 3x rohkem. Või pärast võrkpalli: "Istuge maha, tüdrukud. Me peame tõsiselt rääkima. Teie tase... on alla igasugust arvestust." Võrkpall oli ikka ÄSS) ja nüüd maksaksime peale. Ei, oli ikka hea, kui regulaarselt iga nädal sai kehalist koormust. Selles mõttes, et ma ikkagi käin iga päev päris pika maa maha, aga see pole sama. Ja tantsin kodus peegli ees. See totaalselt loeb.
Hämmastav, kui vähe ma eesti muusikast tean. Ma loen Juure "101 Eesti popmuusika albumit" ja mulle tundub:
1) mingil ajal oli pool Eestit mingis bändis - neid on nii kuradi palju!
2) ma tean kogu sellest pundist ainult sellist kräppi nagu Birks, Vanilla Ninja, Mari-Leen jne. No selles mõttes, et ma olen teistest artistidest kuulnud, aga laule tean minimaalselt. Milline silmaring ikka.
Haha, Inese esimese albumi juurde räägib Juur põhiliselt sellest, kuidas ta Kivirähkiga raadios eurokate ajal joob. Juut, pede, Paadam, neeger, võtame!
Jumal tänatud, Nirti on update'inud!!!!!!!! Elame veel. Ma ju ütlesin, et tuleb hea päev.
Ja anna meile meie igapäevast Nirtit, aamen.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar