esmaspäev, 22. mai 2017

*

Käisin töö juures massaažis (see on meil tasuta) ja nautisin meeletult. Massöör on üks sõbralik väikesekasvuline vene naine. Tal on nii hea energia. Selle all ma mõtlen, et ta on alati sõbralik ja räägib palju ja teeb teistel tuju heaks.

Kuigi mulle massaaži ajal meeldib enamasti vait olla ja poolunne suikuda, mitte kellegagi juttu rääkida, siis polnud mul seekord tema vadistamise vastu suurt midagi. Ta rääkis, et oli hiljuti Itaalias käinud.

"Tead, kui rahulik seal on," rääkis ta elavalt. "Ja kuidas nad omavahel kiindumust välja näitavad... keegi ei häbene."
Ma lamasin, silmad kinni, ega suutnud muud häält kuuldavale tuua kui vahetevahel mühatamine, aga kuulata oli mõnus sellegipoolest.
"Ja kuidas seal mehed naistele reageerivad... see on hoopis midagi muud. Meil, kui mees näeb tänaval ilusat naist, on tal kohe kolm mõtet.
Esimene: kas ma tahan teda.
Teine: kas see naine annab.
Kolmas: Kas mul on piisavalt raha selle naise jaoks? Kas mul on kõik olemas?
Ja alles siis hakkab mees reageerima. Aga selle aja peale on naine ammu ära kõndinud.

Aga vot Itaalias nii ei ole. Kui mees näeb ilusat naist, siis ta reageerib kohe. Ta annab kohe sulle märku ja alles hiljem mõtleb edasi. Ja tead, kui tore see on!" ütles massöör õhinaga. "Kui tore see on, kui sinu peale niimoodi vaadatakse..."

Vot sellised lood siis :D

Selle peale kuulsime, kuidas ukse taga juhataja kellegi peale karjus, et too tema laualt pastaka oli endale võtnud. 
"Mida te teete nende pastakatega, kas te sööte neid?? Mul oli täiesti kindlalt just siin laual kaks pastakat, ja nüüd on null! Ma liimin need laua külge kinni!"

Hakkasime massööriga mõlemad vaikselt itsitama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar