neljapäev, 8. august 2013


Kadrioru lilleaed oli superilus ja kontsert niiiiiiii hea. Reginal oli suur ja lai naeratus, siiras nagu väikesel tüdrukul. Autogrammi meil saada ei õnnestunud, sest ta ei tulnud pärast kontserti enam välja. Aga me nägime teda väga lähedalt. Mina teadsin ainult umbes pooli laule, Tiina minust ikka tunduvalt rohkem. Kas ma olen siis poolik fänn? :( 
Kui ta ühe venekeelse loo laulis, siis venelased läksid jumala silda, karjusid bravo! ja molodets! Selle peale puhkes Regina naerma. 
Aga ta soojendaja, kelleks oli ta isiklik mees, oli täiega tema moodi. Lokkis juustega, mis olid nagu kiiver ta pea ümber. 
Üks lugu uue plaadi pealt hakkas mulle täiega meeldima, mida ma kontserdil esimest korda kuulsin. "Ballad of a Politician" on selle nimi. Mul tulid lausa külmavärinad! Hiljem olen seda oma sada korda kuulanud ja siiani on väga hea, aga seda tunnet pole ikkagi enam taasluua suutnud. Minu meelest on Regina Spektor laivis esinedes ikka kõvasti parem kui plaadi peal! Täiesti ainulaadne. Sest ta laulab sellise tundega.

Minu kõige lemmikumat laulu, "Apres Moi", ta ei teinudki. Peaaegu ei oleks "Samsonit" ka tulnud, aga selle tegi ta kõige viimase lisaloona. Ja kogu rahvas laulis kaasa. Täielik aww-hetk. Ja mina olin pisarateni õnnelik.

Ma nüüd ruttan bussi peale. Õhtul jõuan lõpuks ometi ka Tartuffile, oujee... Ja homme õdedega Riiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar