esmaspäev, 15. august 2011

Jeei

Mul oli eile super-hüper-mega-tore päev.
Eile saime teist korda kokku. Ta tegi komplimendi mu kontsakingade kohta ja ütles, et talle ei meeldi tosse kandvad tüdrukud. Well, you're barking at the right tree then. Me läksime tema juurde ja veetsime kuus tundi diivanil suudeldes ja teeseldes, et vaatame filme. Võib-olla on see teise kohtingu jaoks liiga palju. Ma tunnen end liiga kergesti kättesaadavana. Aga ma tahaks näha, kuidas sina suudaks temaga samas ruumis olla ja käsi temast eemal hoida. On midagi hullult atraktiivset mehes, kes teab, mida tahab, ja ei karda seda võtta.

Ma poleks kunagi uskunud, et ma tahan kellegi embuses kuus tundi lamada ja kuulata, kuidas ta hingab, ja mind ei häiri mitte miski. Tema juures pole midagi valet, mis mulle ei sobiks või mida ma tahaks kuidagi muuta. Ta suitsetab, aga ilmselgelt on sisemisele minule alati tundunud, et see on seksikas. Sest see totaalselt on.

Õhtul tahtsin Heleni juurde minema hakata, ja E võttis mu kaissu ning ütles, et ei lase mind enam lahti. Mm.

Meil oli armas tüdrukuteõhtu maiustustega ja ilma alkoholita. Seda rõhutas Helen mitu korda. Et meid Poli sünna eest mõnitada. Aga ma arvan, et alkoholivaba õhtu oli hea idee. 
Tema naabrid hakkasid meie vaikse jutuajamise peale vastu seina taguma ning lõpuks hüsteeriliselt uksekella helistama. Keegi ei olnud huvitatud vastamisest, teesklesime hoopis, et meid ei ole äkitselt enam kodus. "Ah et uksele küll ei julge tulla?" karjus naaber koridorist. "Lollakas, aru ei saa või, et kedagi ei ole kodus," sosistas Eesi, ja ma hakkasin metsikult itsitama. Lõpuks saatis Helen uksele oma hispaanlase, kellel oli suva, sest ta ei saanud aru, mis naaber talle ütles. Nagu too ei saanud aru, et tegemist oli välismaalasega. Hehe.
  

Varsti on Helendust minu poole oodata. Get it? Get it? Gaad, küll ma olen sõnadega osav.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar