kolmapäev, 27. aprill 2011

Seelikud selga!

Jälle täielik suvi - ja õnneks on mul päev vaba. Spurtisin juba hommikul välja ja avastasin poole linnamineku ajal, et Mirjam, kes parajasti tagasi Rootsi reisib, peatub paar tundi Tartus. Seega saatsin ta ilusti ära (mitte kole(da)sti seekord). Ja veetsin igasuguste pargipinkide peal lugedes kenasti aega ja võtsin päikest tedretähti, kuni sain  mingi kergekujulise kuumarabanduse. Seepeale hoidsin varju. Tõesti mõnus on. Tegelikult on tunne, et peaks uuesti välja minema. Ma näen ju mõni päev nii vähe päevavalgust... Seeliku tahaks ka selga panna. Miks me paneme püksid jalga, aga seeliku selga?

Öölaulupidu oli äge. Mulle meeldis. See otsustati viimasel hetkel ikkagi Kassitoomel korraldada. Vahepeal kavatseti Raekoja platsis, sest Kassitoomel pesitses suuuur paks lopsakas järv (saab küll nii öelda), mida me Liisuga ka nädal varem tunnistamas olime käinud. Aga kuidagi mingi suure tolmuimejaga oli see järv sealt ära imetud ja pidu peeti maha ikkagi seal. Niiii vedas, et mul too päev kolmveerand üheksani töö oli. Nagu ausalt. Sest kui oleks üheteistkümneni olnud, oleksin parajasti siis lahti saanud, kui laulud läbi hakkasid saama, ja midagi ei oleks kobisemist olnud. Vedas!


Et arvuti kiilus jälle kinni, nagu ta iga kord minu blogi kirjutades teeb, jätsin selle pooleli ja käisingi Lõunakas ära. Panin esimest korda sel aastal seeliku selga ja puha. Mõnus! Miks, muide, arvuti alati blogi saboteerib? Võib-olla hakkab mingi hetk pärast arvuti avamist viirusetõrje tööle või midagi. Ma ei tea. Aga ühtegi kirjutamist ei möödu ilma, et ma arvutit peksaks ja karjuks: "Hakka tööle, kurat! Hakka töööle!"
Igatahes. Šoppasin veidi. Ostsin endale rohelise lauvärvi, Joik'i kehaõli ja sokke. Sokid ruulivad kõige rohkem. Joik aga on üks eesti firma, kus tehakse käsitööna igasugust naturaalset looduskosmeetikat. Meigieemaldajaid, kehaõlisid, maske ja nii edasi. Liisule hullult meeldib see firma. Ja kehaõli oli mul tarvis nagunii. Aga sellist lahedat looduslikku asja ostes ja veel teades, et seda pole kuskilt kaugelt sisse veetud, vaid siinsamas valmistatud, on hea tunne küll.


Juuksuris käisin täna. Lasin ainult natuke otsi piirata, sest muidu ei saa mu kullakesed kasvada. Silmaga olid ka juba katkised juukseotsad näha. Oleksin seal juuksuritoolis peaaegu magama jäänud. Loodan, et juuksurile ebaviisakat muljet ei jätnud, aga silmad vajusid ise kinni, sest nii hea tunne on, kui keegi sinuga tegeleb. Ja siis ma lähen alati uniseks. Massaaž mõjub ka niimoodi.

Pealtnägija hakkab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar