pühapäev, 24. aprill 2011

Jeeeeei

Milline võrratu ilm täna oli! Tõeline suvi. Veetsin suure osa päevast väljas ja minu meelest on tegu selle aasta seni kõige soojema ilmaga. 
Eile oli meil Liisu sünnat tähistades nii mõnus. Oli tore, me ei vaadanud niisama telekat, vaid rääkisime ja tegime isegi pantomiimi, mis meil vaikselt tavaks hakkab kujunema. See käib nii, et ema mõtleb sõnu välja ja me teised kordamööda etendame. Ta mõtleb hulle kirveid ka. Mitte midagi lihtsat. Õhtul olime natuke valvejoodikud, istusime üleval ja rääkisime omavahel. Me saime tõepoolest kõigest rääkida. See oli imeline. Mul on väga tore pere.

Nagu tellitult on mul homme töö kella üheksani, nii et jõuab öölaulupeole jala tõsta. Kuna Mirjamil on veel nii vähe aega Eestis olla, siis kasutame seda ära, et kõik koos aega veeta... jeei. Loodan, et homme on ka nii ilus ilm.
Kaks korda on viimaste päevade jooksul mu elu ohtu sattunud. Kuulake nüüd. Kõigepealt panin eile oma juuksed põlema. Süütasin küünalt ning tikk lihtsalt kargas mulle juustesse. See oli täiega jube, ma ehmatasin. Ja ehkki tikk kohe ära kustus, haises tuba pärast tükk aega kõrbenud juuste järele, mis on, nagu kõik teavad, vastik lõhn. Vastik! Ja kas ma olen lollakas, et ei oska tikkugi põlema panna? Ma ei tea, ütle sina mulle.
Ja teine kord pidin täna bussis kuumarabanduse saama. Sest vaatamata kuumale ilmale oli bussis ka küte sees. Metsik! Mul veab, et veel siin istun. Tõesti nagu.

Sain esimest korda kevadel kingad jalga panna. Mul pole tänavakingi ning pean saabastega ringi käima, aga nendega on praegu nii palav...seega, kui meelde tuli, et mul on mingid madalad ballerina-tüüpi kingad, toppisin need kohe jalga. Nii mõnus! Meeldib-meeldib-meeldib!

Mune värviti üldse täna. Nii et sain siiski osa. Hullult ilusad värvilised tulid sel aastal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar