neljapäev, 29. veebruar 2024

Vitsa palun

"Vitsa," nurub Kaur armsa näoga. "Vitsaa!" 

Kauri uus eelistatud laul tantsimiseks emme süles on nimelt "Head lapsed kasvavad vitsata". See sobib mulle küll, sest on armas ja nostalgiline laul. Laulsin seda juba beebikaurile kunagi korduvalt ja see oli toona ta lemmik. Lisaks kulub see sõnum, ära löö last, endale ka meelde tuletada...marakratiga majas kipub muidu meelest minema.

Eile kärutasime poodi ning kohale jõudes küsisin Kaurilt, et mis me õige ostma pidimegi. 

"Mähkud," ütles Kaur kärust, nukk armsasti süles. "Piim, koor."

Kõik need olid juhtumisi tõesti asjad poenimekirjas. Ma alati lobisen temaga enne kodus ja räägin, mida meil vaja osta on, ja tundub...et ta on päriselt kuulama ka hakanud. No kas pole geenius?

Ja äsja enne lõunasöögi valmimist teatas Kaur mulle: "Kõht tühi." Väga vajalik uus lause! Ja näha ka, et on ikka minu poeg.

Iti magas täna öösel terve öö! See oli päris imeline. Nati enne üheksat sai magama ja siis kuulsime temast esimene kord alles hommikul pool 6, mil ta rinnale tõstsin. Sellist nalja meil küll enam ammu olnud pole. Just et kordagi isegi õhtusel ajal kussutamas ei pidanud käima. Olime mehega hommikul mõlemad väga reipad ja heas tujus.

Eelnevad kaks nädalat on küll hullud ööd olnud. On raskem olnud, kui oleksin oodanud. Iga natukese aja tagant Iti ärkab ja karjub kõigest väest. Tal tulevad muuseas praegu samaaegselt 2-3 uut hammast ka, ja gaasid kiusavad. Aga jah, me olime mehega ikka päris läbi siin. Aga vot alla ka ei anna ja öösel enam rinda ei paku. Mama didn't raise no quitter!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar