reede, 8. november 2013

Sest me oleme nii suurepärased!


Kas pole super? Minu meelest on meil koolides inglise keele õpetamise tase lihtsalt niivõrd hea. Minul on alati suurepärased inglise keele õpetajad olnud. Gümnaasiumis pidime me pidevalt klassi ees igasuguseid ettekandeid ja rühmatöid tegema ning ingliskeelseid raamatuid lugema, selle asemel et niisama grammatikat tuupida. Oi-oi, kuidas alati oli närv sees enne järjekordse inka raamatu esitlemist...palvetasid, et inka tund veel ei tuleks :D Aga vahetult pärast oli selline tunne, et tahaks kohe uuesti minna ja teha.

Surflesin netis, Päär süles. Kiusu pärast toksisin juutuubi "kassi nurrumine" ja sellise valju heliklipi ka leidsin. Päär, kes väga tšillilt läbi igasuguste helide magada suudab ja eriti profilt omaenda nime ignoreerib (ainus sõna, mis talle tõepoolest korda läheb, on hiir! Siis ta läheb ärevaks ja vaatab oma mänguasja poole, mida me hiireks hüüame), ei suutnud enam magada ja lihtsalt vahtis, kust kurat see tuleb? Teil on mingi uus kass majas või?

Ükspäev panin mängima juutuubist kassi näugumise ja ise istusin arvuti kõrval ning liigutasin suud. Pääri ilme väljendas päris selgelt muret mu vaimse tervise pärast.
Psühholoogiline terror.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar