neljapäev, 14. november 2013

"Bling Ring"

Sellise kena filmi vaatasin ühel ööl ära. Põhjus, miks ma seda juba varem ei teinud, on kõigis nendes hirmsates arvustustes, mis ma selle kohta lugenud olin. Inimesed olid "Bling ringi" vastu tõesti armutud.

Aga tegu oli tõesti suurepärase filmiga. Esiteks meeldis see mulle vist natuke valel põhjusel - kogu see bling, mida teismelised Hollywoodi staaride kodudest kokku kahmasid, oli ilus. Ning kõik peod, kus nad oma varastatud kraami ja rahaga eputasid, olid tšillid. Lihtne vaadata, ei pidanud mõtlema, soundtrack oli hea ja kogu Hollywoodi elustiil, mida film ilmselt oleks pidanud maha tegema, paistis endiselt üpris ihaldusväärne.
Minu meelest ei olnud see film tühine, nagu selle kohta igal pool öeldi. Vaadake, teismeliste käitumine pidigi olema tühine. Sellised nende prototüübid päriselust olidki. Ja ka moraal oli lool omast kohast täitsa olemas: sa võid teha mida iganes, peaasi on mitte vahele jääda. Emma Watsoni tegelaskuju oli eriline frukt ning pärast vahelejäämist üritas oma käsi kogu loost puhtaks pesta ja väita, et kõik oli kogemata ja tal olid vaid halvad sõbrad. Pärast kuud aega vangis lasti ta vabaks ja ta keeras kogu loo enda kasuks ning sai nagu kergelt kuulsaks. Uurisin tausta ja, oh ei, Emma tegelase prototüüp sai päriselt endale isegi tõsielusarja, kus tema perekonna elul sai kätt pulsil hoida. Tšikk sai kuulsaks tänu osalusele vargakambas!
Nii et mis moraali selle juhtumi põhjal tehtud filmist oodata?


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar