neljapäev, 8. september 2011

Raha!!!

Loen "Suve". Tead, küll, seda, millest on film ja puha? Toots? Issand, küll sa oled pikkade juhtmetega. 
Pole seda kunagi lugenud, mis iseenesest polegi häbiasi, sest vean kihla, et sina ka pole, aga ma lihtsalt tahtsin.  See on hea. Viimasel ajal olen liiga suur arvutinohik olnud, seega on aeg sellega väike paus teha ning olla natuke ka raamatunohik. Ja ristsõnade oma. (Totaalselt pole praegu arvuti taga.)

Põletan ilusat rohelist küünalt, et taas endale raha nõiduda. Pidin tulemasina ostma, sest ma kardan tikke. Ma ei tea, miks neid selliseid tehakse, nagu nad on, või kas ma olen tikusüütamishälvik, aga ma panen enda või oma laua põlema iga kord, kui tikku süütan. Paanikaosakond.
Tegelt ma kardan tulemasinat ka natuke. See põletas mu pöialt.
Olen osav.

Hankisin uue ripsmetuši, nagu ikka, Lumene oma, sest mingit muud pole üldse mõtet hankida. Kaupsist saan selle alati kõige soodsamalt. See on imelik. Nüüd olen ma ära mäkerdatud, sest kuigi mul oli juba täismeik peal, oli tarvis uus ripsmekas kohe järgi proovida.

Keegi on lõpuks ometi mu vanasse tuppa sisse kolinud. Ma mõtlesin, et see jääbki tühjaks. Iga päev, kui koju tulen, kiikan sinna aknasse, ja iga päev ilmub aknalauale uusi asju. Naudi tuba, newb!

Kas me, muuseas, sellist Eestit tahtsimegi? Joodikud ei tahtnud. Tulid eile mul kuus minutit enne kella kümmet hommikul kassasse, ladusid lindi õllepudeleid täis, ja hakkasid Eesti seadusi kiruma. Leedus saavat juba hommikul kella kaheksast alksi osta. 
"Mis te kavatsete nüüd kuus minutit siin passida või?" küsisin ma. "Te olete teistel klientidel ees."
Nad passisidki seal kuus minutit ja mina pidin pudeleid eest ära lükkama, et mittejanused inimesed ka osta saaksid. Tegelikult püüab iga kord, kui ma enne kümmet tööl olen, umbes viis inimest alksi osta. Ja mina olen mõnikord nii hajameelne, et hakkan seda juba läbi lööma, aga siis viskab suure punase errori ette. Huvitav, kas ma saaks pragada, kui keegi näeks, et ma nii hajameelne olen? Raudselt.

See madalrõhkkond hakkab ära tüütama. Ma lähen välja, et midagi linnas teha, aga jälle hakkab sadama, ja ma pean end füüsiliselt taltsutama, et mitte koju tormata, ennast pleedi sisse mässida ja suurt kogust rämpstoitu sisse kühveldada. Mis on kõik, mis ma selliste ilmadega tahaks teha. Ja muidugi magada. Ma ainult magakski kogu aeg.

Ma krõmpsutan nüüd lillkapsast edasi, kui sul midagi selle vastu pole. Ah et on? Ega ma muud oodanudki. Bitch.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar