pühapäev, 31. juuli 2011

Viimasel juulil

Das potato ist happy. (Näed? Ma oskan keeli!) Mul on vaja ainult üks päev tööl veel vastu pidada, ja siis...saan puhkusele! Kaks nädalat!! Ei, seda muidugi mitte. Meil, väikestel inimestel, ei ole puhkust. Aga kolm päeva olen loco house'ist ikkagi eemal. Nende kolme päeva sisse õnnestub meil mahutada väike perepuhkus. Kuna pere on erinevatel põhjustel selleks hetkeks kokku kuivanud: kes ei saa, kes ei taha tulla, siis on jäänud järgi ainult meie emaga. Aga perepuhkus ikkagi. Pärnu! Ma armastan Pärnut. Jess. Ja ma ütlen ausalt, et mind ei huvita, kui taevast ka pussnuge alla sajab, ma ei saa oma meeleoludes ometi ilmast sõltuda. Ma kavatsen ikka ujuma minna. Ja muulile. Ja sinna pitsarestorani. Üldse igale poole.


Ma kavatsen täiesti soovitada sulle sellist komöödiat nagu "Pruutneitsid", mis praegu kinos jookseb. Päääris hull ja NII üle piiri, et tagasi enam ei saa. Aga meganaljakas. Ja Chris O-Dowd "IT-Crowd'ist" mängib seal politseinikku. Super!
Ma pean päevade üle järge peamiselt selle abil, mis kuupäevaga tooteid igal õhtul müügist ära peab korjama. Juuli saab tänasega läbi. See on kohutav, sest nüüd tuleb jälle kalendris lehte keerata. Iga kuradi kuu...




Aga mul on nüüd külmkapp! Jeee!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar