neljapäev, 3. märts 2011

Pilet

Olen ringi ostelnud ja oma kosmeetikakotti täitnud... teatud aja tagant tuleb mõned põhilised asjad asendada, et vananenud meiki ei kasutaks. Nüüd peaks kõik korras olema. Ja rahakotti ka kuidagi kergem kanda. Mõistate?
Kuigi väga kena oli Kaupsi oma maailma parimat Lumene ripsmetušši ostma minnes avastada, et kõik Lumene ripsmekad on 20% alla. Allahindlused ei ole kunagi nende asjade peale, mida vaja on, eks ju? Aga nüüd oli! Whiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Tegelikult on üks huvitav uudis ka: Tiina ostis 30 Seconds to Marsi piletid ära! Ma juba ootan!! Näeme juunikuuuuuuuuuuuus!!!
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

"Kuninga kõnet" käisime vaatamas. Väga hea film oli. Mulle jäi ainult natuke mõistetamatuks selle kõne tähtsus. Kuningas pidas oma kõne, ütles, et sõda tuleb ja me peame kokku hoidma, aga sellest ei muutunud ju midagi. Sõda tuli ikka ja mis tähtsust sel on, kuidas keegi seda kommenteerib. Ja sõnagi ta oma kõnest ise välja ei mõelnud, vaid sai need paberid pool tundi enne rääkimist. Lihtsalt. Mõtlesin. Kuigi ma tean, et keegi neist tähtsatest ninadest iialgi ise oma kõnesid ei koosta.
Aga Colin Firth oli sarmikas nagu alati ja Helena Bonham Carter tegi ka väga kena rolli... sellise mitteveidra.
Ma mõtlen, et 30 Seconds to Mars....kas pole tore??

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar