teisipäev, 22. märts 2011

Friday

Homme on empsi sünnipäev, sellepärast lähen varem koju. Küsisin vabaks nii homse õhtu kui neljapäeva hommiku. Saaab kaua magada ja päev otsa, jalad seinal, istuda.
Kes tahab natuke naerda, vaadake Rebecca Blacki videot laulule "Friday". Jah, see on päris laul. Ma polnud tükk aega kindel, kas mitte paroodia. Aga väga lõbusaks tegi tuju siiski. Heh. Muuseas neiu pole siiski loll ja kasutab endale äkki süllesadanud tuntuse kindlasti ära. Rauda tuleb taguda, kuni see on tuline.
Ma ei tea, kas ainult mulle tundub nii (ei tundu), et autojuhid on vihmase või muidu märja ilmaga tropid. Üle tee lastakse poole harvemini, kihutatakse kiiremini ja mõnuga lombist läbi. Selles mõttes, et mul on ükskõik, ma võin selle sekundi sebra ääres kauem oodata, aga lihtsalt huvitab, miks neil kõigil äkki nii tohutult kiire on? Kui kellelgi peaks kiire olema, siis minul, sest mina ei istu kuivas ja soojas autos. 
Täna sain suhteliselt läbimärjaks, kui üks neist läbi lombi kihutas. Mis mul muud üle jäi, kui talle tagantjärele keskmist sõrme näidata ja naerma hakata. Tasuta dušš tegelikult.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar