reede, 26. november 2010

Hei

Appi, mu tuba on nii puhas ja ilus, et see on kohe harjumatu. Siin polnud julgelt juba kuu aega koristatud.
Imelik on!
Aga võtsin selle kohutava pingutuse ette, sest õhtul on külalisi oodata. Tiina lubas alles siis läbi astuda, kui kõik juba natuke võtnud on, sest algus olevat tema meelest imelik.
Homme kasvan juba kodumullas, jeeee! Mõnus.
Ilm on lihtsalt nii võrratu, et eile, kui oli päris stressirikas päev ja mul kiskus tuju ikka pahaks, siis iga kord, kui välja sattusin, mõtlesin ainult "Awwww" ja kõik oli hästi. Raekoja platsil on ka juba kuusk!
Ja et oma tuju parandada, läksin kaupsi ja tšekkasin kõiki neid jõuluvidinaid, mida Kodumaailmas pakutakse. Need on nii ilusad! Kuigi, jah, täiesti tarbetud ja kallid, aga sel pole tähtsust, kui sul pole mingit plaani ega vajadust neid osta ning sa ei pea jõulude puhul üldse rahalise külje pärast muretsema, sest jõulukinke ei tehta (mõnus). Ning veel nägin Taskus uut poodi, kohe raamatupoe kõrval. Seal olid kõik need jõuluehted ja muud kammid veel kallimad kui kaupsis, aga selle eest olid need ka väga ilusad. Minu tuju see kõik igatahes parandas ja ma tegelesin eile veel poolteist tundi vene keelega. Ma olen nii tubli.

Võtsin raamatukogust "Vahtramäe Emili", muinasjutte ja ühe Sophie Kinsella raamatu. Tal pidi uus šopahooliku sarja raamat ka väljas olema, aga seda meie poodidest või veel vähem raamatukogust leida oleks mõttetu üritus. Piip.

Meil on nüüd aken kinni topitud igasuguste võimalike ja võimatute asjadega ja näeb päris naljakas välja, aga kui käe sinna juurde paned, tunned ikka ainult tuult. Huuuh.  

Lugesin "Vahtramäe Emilist", et keegi tõusis pool viis hommikul, et lehma lüpsta. "See on ikka täiesti hullumeelne! Kas ei annaks kuidagi lehma näiteks kella kümneks häälestada?"
"Katsu sa lehma häälestada," ütleb Tiina süngelt.

Mind huvitab, mida Maxima müüjad ütlesid, kui juhtkond neile teatas, et uus loosung on "Hakkame vähem maksma!"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar