neljapäev, 30. august 2012

Ehtne kommionu


Eile oli Cinamonil sünnipäev ja kõik kinopiletid 2 euri. Seda võimalust ei jätnud ma kasutamata. Nad lasid viimaste aastate populaarsemaid filme uuesti, üheks neist oli ka "Vastikud ülemused", mida ma aasta tagasi nägin. See oli küll hüsteeriliselt naljakas, nii et ainult natuke kõhklesin selle ja "Tedi" vahel, ja valisin ikkagi "Ülemused". Uuesti oli naljakas. Lõpp hea film ikka. Kõik kohad olid kinni, nii et pidin täitsa ees istuma ja kael oli kogu aeg imeliku nurga all.

Ilusad tüdrukud jagasid õhupalle ning piletit kontrolliv noormees ütles: "Palun võtke šokolaadi!" Don't mind if I do. Kõik vist selle sünnipäeva teemas. Kui saalist välja tulime, siis, ma arvan, kino personal tähistas isekeskis, vähemalt oli kamp inimesi pidulikult riides ja sõi midagi pidulikku. Armas!

Varsti tuleb Tiina&Company mulle külla, kohe lähen ja toon nad ära. Koristasin siin ka natuke seda seapesa ja tegin kena armsa laua. Ilm on ka ilus. Üldiselt on kõik ilus.

Nii tore, et jälle oma pisikest kullakest lemmikut näen. Ja Tiinat ka. :D Ta ei ole kunagi siin selles toas käinud, mis on naljakas, sest me isegi elasime samas majas varem koos. Ju tuli mingil hetkel blokk ette.

Helen on jälle emigreerunud, viimasel õhtul veel istusime koos ja olime lapsikud. Millegipärast lõppes õhtu jälle politseiga ähvardamisega (seekord mitte naabrite poolt), ma ei tea, milles asi on. Inimesed on nii tundlikud...

Mesinik tormas eile poodi sisse, valged juuksed peas püsti ja silmad säramas nagu poisikesel, ja viskas mulle ühe kommi. Milline žest. Millllline žest.
"Ega ma mingi väike laps pole," tähendasin ma.
"Sa oled küll pisike," ütles ta. "Mina sulle suitsu ei müüks." Ja tormas välja. Mida selle Issanda loomaaia kohta öeldaksegi...?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar