neljapäev, 29. märts 2012



Avastasin ilu vallas ühe uue nipi, nimelt et kui kokku segada jumestuskreem ja näokreem, saab hästi ilusa ja loomuliku tulemuse, parema kui lihtsalt jumestuskreemiga. Enda näonahk on ilusti läbi paista... lihtsalt ilusam. Eks ta jääb natuke heledam. Minu meelest on mul niigi kõige heledam jumestuskreemi toon üldse. Kas ma peaks poes otsima mingit Albino Specialit?


Õhtul on mul koolitus, kus ma õpin, mida ja kuidas. Ja miks. Jeeeeeeee!! Ootan juba. 


Ükspäev poes käies vaatasin, et inimesed ümberringi muigavad kuidagi. Vaatasin siis, kust kohast üks muigav turvamees tuli, ja seal seisis üks vanem naine ja rääkis konkreetselt üle poe telefoniga. Endal tuli ka naer peale, sest esiteks rääkis ta väga isiklikest asjadest, nagu oma poja uuest kallimast (nimetas ilusti nimesid ja puha), teiseks täiega valju häälega, ja kolmandaks seisis ta kuidagi akustiliselt hästi hea koha peal, nii et terve pood kuulis.  Haha. Minu meelest kipuvad vanemad inimesed avalikus kohas telefoniga just nimelt hästi isiklikest asjadest rääkima. Nad võib-olla ei taju, et nad suht röögivad, sest toru otsas on tavaliselt teine vanem inimene ja ta ka ei kuule hästi. Kunagi bussis kuulsin ühe naise tervet elulugu, ja mingi tema sugulase oma ka, kes vist vähki põdes ja kellele, muuseas, maitsesid hapukapsad üht kindlat viisi tehtuna, aga teistmoodi tehtuna üldse mitte. Vot nii.


Connecting people.


Peaks minema hakkama, palav on, sest ma olen terve selle postituse kirjutanud, jope seljas. Hakkasin välja minema, aga tuli tuju blogida. 

Palav. Aidake.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar