pühapäev, 22. jaanuar 2012

Sherlock Holmes ja urisev kass



Kuulan Nelly Furtado "Loose'i". Võtsin selle ja Korni "See you on the other side" raamatukogust. Silitan Korni plaadi kaant õrnalt nagu lemmiklooma. Eks ma ole seda muusikapoes ka päris palju silitamas käinud. 

Jumal, küll siin on külm. Väljas on ju mingi meeletu tuul ka. Radiaator kütab küll nagu meeletu, aga vastukaaluks puhub pool lumehange aknast sisse... appi.
Ja jaa, ma toppisin aknad kinni, aga sellest pole erilist kasu!



Käisin kodus... emme juures. Seal juhtus naljakas lugu uriseva kassiga. Nimelt oli ema mingitel religioossetel põhjustel endale hankinud täitsa ehtsa jänesesaba. Suht jõle, pealt paistis küll mõnus ja pehme, aga kui seda katsuda, siis võis seal sees luud tunda. Päris vastik tegelikult. Pealegi, kas jänkul seda endal vaja ei läinud? Enam vist mitte...
Selle saba andsime Päärile mängida. Ta läks täiesti hulluks, arvas vist, et see on hiir, ja hakkas sellega meeletult mängima ja seda sööma. Siis me vaatasime, et ta vist ei peaks seda päris sööma, karvad ja kõik muu, aga loomlane ei andnud seda enam tagasi, vaid hakkas kõvasti urisema, kui keegi lähedale tuli. Täiega jube. Ma ei teadnud, et kassid võivad uriseda.


Pärast seadis mingi valvelaagri sinna kapi ette üles, kuhu me "hiire" peitsime, ja sudis käpaga, ja vaatas mind anuvalt, et andke mu hiir mulle tagasiiii!


Käisin ja vaatasin "Sherlock Holmesi" üle. Põhimõtteliselt ma ei saanud eriti midagi aru. Kõik toimetasid üksteisele mingeid salajasi pakke ja kirju ja meeletu tulistamine ja tagaajamine, siis riietas keegi ennast naiseks ja mitu maja ja üks rong plahvatasid. Selles mõttes, et märul nagu märul ikka, aga mitte midagi erilist. Tegelikult üks koht oli naljakas ka. Terve kamp hakkas kuhugi ratsutama, aga Sherlock kartis hobuseid ja võttis hoopis poni, ja siis oli hullult naljakas, kuidas kõik panid ees hobustega, aga Sherlock tuli alles saja meetri pärast töntsa-töntsa oma väikese poniga. Hehe.

Pluss võis järjekordselt veenduda, kui jubedad asjad on vuntsid. Jude Law oli need filmis Watsoni mängimiseks endale ette kasvatanud ja tulemus oli kohutav. Ta nägi välja nagu mingi suvaline näss kuskilt külast. Ja muidu on Jude Law super.

Huh... vuntsid.



Kui töökuulutuses tahetakse, et kandidaat oleks mittesuitsetaja, kas see pole diskrimineerimine?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar