teisipäev, 10. mai 2011

Mood

Käisin "Punamütsikest" vaatamas. Ei oskagi kommenteerida. Ausalt, ei oska. Pigem ei meeldinud. Noh... näitlejad meeldisid, Amanda Seyfried ja tema ilusad poisid olid väga kenad, aga puänt pani õlgu kehitama. Aga midagi muud polnud vaadata ka.

Leidsin uued teksad endale. Taaskord teise ringi poest - ja taaskord, palun trummipõrinat, aukudega. Väikestega. Või pigem  on teksad lihtsalt kulunud. Aga nad olid nii ilusad ja kenasti ümber, et pidin nad ära võtma. Okei, ma käin nüüd elu lõpuni auklike teksastega. Minu murdeiga saabus nagu alles nüüd, kahekümne ühe aastaselt. Nunnud lühikesed püksid sain ka. Vedas kohe esimese sekkariga, kuhu sisse astusin.

Ostsin ilusa ajakirja "Mood", kust avastasin mõned sama sisuga artiklid mis ajakirjast "Anne(MAI)&Stiil", näiteks leopardimustriga rõivaste ruulimine ja Elizabeth Taylori elulugu. Eks ta ole suhteliselt loogiline ka, et kuna Taylor hiljuti suri, siis temast kirjutatakse. Kumb ajakiri mulle rohkem meeldib? Kujundus on Anne&Stiilis parem, kolumnistid (Justin ja Susan) huvitavamad. Mood peaks enda kolumnistid kiiremas korras välja vahetama. Aga muidu on Mood väga kenake. 
Ma suundun varsti jälle välja. Päeva veetma. Ükskõik kus või kuidas ma ta siis veedan.


Aahhh, mu läätsed on jälle kallimaks läinud. Mõnikord ma mõtlen, kas silmaoperatsioon ei oleks odavam. Ei oleks või?

Tegelikult ma tsiteeriksin sulle veel ühte lugu Moest, kus esitleti mulle soenguid, mis on alati moes. Lugege ja kirjutage siis üles, et te teaksite:
sirge bob
laineline bob
hobusesaba (aga mitte kõrge)
pixie (sasipäine poisipea)
lokkis juuksed
laineline soeng
järguline soeng
krunn
pikad sirged juuksed
afro


Need on siis valikud. Aga kõikidest teistest hoidke eemale! Ei peaks kuigi raske olema, sest põhimõtteliselt kõik soengustiilid maailmas üldse on ära nimetatud. Heh. Ja kõrvallehel õpetatakse šikki kõrget hobusesaba tegema.

Tšau!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar