kolmapäev, 18. mai 2011

Maitseasi

Maailm aina keerleb ja pöörleb edasi, hoolimata sellest, kas mina oma blogisse kirjutan või mitte. Sellegipoolest pole ka põhjust seda tegemata jätta. Niisiis. Käisin jälle kinos ja vaatasin (kuulasin) sellist filmi nagu "Vesi elevantidele". Mängisid Robert Pattinson, Reese Witherspoon ja Christoph Waltz. Viimase pärast ma tegelikult just selle filmi valisin, sest tema tegi maailmaparima rolli "Vääritutes tõbrastes". Ma jäin ikka suht rahule. Kuigi kui film oleks halvasti lõppenud, siis oleks kogu lugu veel dramaatilisem ja mõjuvam olnud. Hahaa, spoiler alert. Aga mul suva. Ära loe siis. Mul ei tulnud kordagi filmis Christoph Waltzi vaadates meelde tema eelmine roll natsipealikuna, sest ta mängis nii hästi, et praegune roll oli liiga usutav. Ta kehastas jälle tõbrast. Ja ega Pattinsonil ja Reese Witherspoonil ka midagi viga polnud. Silm puhkas peal.


Kui nädalavahetusel koju hääletasin, ei saanud üldse auto peale. Juba pool tundi. Ja teised hääletajad ka: meid oli kolm tükki. Jube tuul oli ja puha ja ma mõtlesin, et mida põrgut. Siis tuli mingi kaubik ja korjas meid kõiki tee äärest üles nagu kartuleid põllult. Ma ei tea, mida nad teostasid, kas mingit hääletajatevedu? Aga kõige naljakam oli see, et kõik me tahtsime Puhja. Ja nad said meid ühes kohas maha lasta. Nad naersid ka, et miks kõik Puhja lähevad. Tõenäoliselt sellepärast, et see koht ruulib.


Meie kass sööb porgandit. Lihtsalt sellepärast ütlen, et teid huvitab. Tegime ühepajatoitu ja kass tuli vaatama, mida te siin lõigute. Mida te lõigute, ah? Tsirp? Ema pani talle kausikesega porgandeid ette ja kus kukkus siis järama. Krõmps ja krõmps. El gato loco.

Pärast läksime emaga välja, aga ta ei leidnud oma telefoni üles ja niimoodi ei saa ta minna. Sest mis siis, kui keegi helistab? Ja tema ei võtagi vastu? Siis maailm küll veel keerleks, aga pöörlemise jätaks suht kindlalt katki. Niisiis käskis ta mul endale helistada. Selle peale hakkas kass helisema, sest just tema seal kapi peal lamades oma varganäotegusid sooritas ja telefoni enda all peitis.

Head ööd.
Muuseas nüüd ma püüan tervislikumalt toituda ja pole enam krõpse ostnud. Ehkki... oota, kas täna ära söödud kaks pakki loevad?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar