esmaspäev, 21. november 2011

Bongi!

Ma panen piimakapis jogurteid välja ja laulan endamisi: 
"Girl, look at that body
girl, look at that body
girl, look at that body
I work out!"

Hehe, on see ikka laul. Video on veel hullem. Alguses arvasin, et see laul on tõega mõeldud ja mõtlesin, et on ikka egolaks küll, aga kui videot nägin, sain aru, et on ikkagi nali.



Hakkan varsti Liisu poole minema, et üheskoos filme vaadata. Eelmine reede käisin ka ja meil oli väga tore. Ma jõudsin küll neli tundi hiljem kui plaanitud, kuna mind oli armsasti kauemaks tööle pandud ning mulle polnud sellest keegi midagi rääkinud. See tipnes väikese konfliktiga minu ja vahetuse vanema vahel, sest ilmselgelt pole mul õigust küsida, et mis värk on ja kas te poleks võinud teatada ette. Lõuad pidada ja edasi teenida!

Liis oli teinud tervislikke suupisteid nagu õunad ja porgandid ja kaalikad, aga mina saabusin kohale kolme eri sorti krõpsudega ja rikkusin kõik ära. Täna hoiatas ta mind ette. Nüüd peaks ma midagi tervislikku kaasa viima. Hm... mida tervislikku ma üldse tean? Krõpsud...sisaldavad ju kartulit...mis on köögivili... bingo!
Paralleeluniversumis öeldakse selle asemel bongi!
Ei, aga tõsiselt. Kas ma pean rosinaid viima? Rosinaid ja rukkileiba?


Ma olen rahul. Koristasin toa läikivaks, oli ka aeg. Siis pesin juuksed läikivaks... oli ka aeg. Ja lakkisin küüned siniseks. Sest oli kuradima aeg. Mul on neli päeva järjest vaba aega ja siis tuleb küüsi lakkida (tööl tuleb iga lakk poole päevaga maha). Kas sinul on kunagi neli päeva järjest vaba? Ei? Ma tean, et sa oled totaalselt kade. Või ka mitte. Igal juhul mina olen rahul.

Külmaks on läinud. Otsisin oma talvesaapad välja. Juhhuu, lõpuks saan ka mina natuke kõpsuda. Ma armastan kõpsumist. 
Isegi akna pidin ööseks kinni panema. Ma ei mäleta, et varasematel aastatel oleksin poole novembrini lahtise aknaga maganud. Meil on sel aastal väga ilus ja soe sügis olnud. Või ma olen friik. Aga nüüd hakkas isegi minul külm.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar