reede, 11. november 2011

11.11.11

Maaaaaagiline kuupäev. Ja terve see mõnus üheteistkümnene reede on ainult minu päralt. 

Eile oli mul superpäev. Lõõgastumise ja puhkamise jaoks. Kõigepealt käisin Auras. Põhimõtteliselt tõusin, seadsin end valmis ja läksin Aurasse, ning kui välja tulin, oli juba hämar. Novembripäevad on nii lühikesed! Suur kollane täiskuu rippus kahtlaselt madalal, nagu hakkaks kohe mulle kaela kukkuma. Maximas olid hea hinnaga saiakesed ja mitte ühtegi pikka järjekorda. Ma ütlesin, et maagiline.
Mu lemmikkoht Auras on aurusaun. Terviseklubis on argipäeval reeglina vähe inimesi, nii et ma saan tavaliselt igal pool, kas mullivannis või saunades, üksi olla. Kui keegi veel tuleb, kobin välja. Kõik need saunad ainult minu päralt, see on õndsus. Võib-olla ajas keegi kunagi taeva ja põrgu asukoha sassi, sest kui põrgus on niisama kuum ja aurune, tahan ma küll sinna minna.
Ja aroomisaun - taevalik. Või põrgulik? Ma jään iga jumala kord seal kohe-kohe magama ja pean end jõuga välja vedama, sest seal ei soovitata üle viie minuti olla. Siis lähen alla ujulasse ja kastan end vette, mis hetkeks metsikult külm ja pärast väga hea tundub.
Pärast olin väga väsinud ja väga näljane, nagu peale ujumist ikka.


Läksime Liisuga vaatama filmi "Laenatud aeg", millest ma absoluutselt midagi kuulnud polnud. Seal mängivad Justin Timberlake ja Amanda Seyfried. Hämmastav, kui palju Timberlake'i eelmine film "Seksisemud" kõmu sai ja kui mõttetu see oli. "Laenatud aeg" on kolm korda parem ja ta näitlemine on ka parem, aga sellest mitte kuskil mitte sõnagi. Ma unustasin täiesti ära, et ta Justin Timberlake on, ja vaatasin lihtsalt filmi. Temast võib veel asja saada... kui külm ära ei võta.

Superhea film. Mina jäin väga rahule. Pluss seal mängis üks hästi ilus mees, keda ma viimati nägin "Inceptionis". "Cillian Murphy," ütles Liis kohe. "Ta on ilus, eks?"
Põhimõtteliselt vahtisin ma terve filmi õndsalt oma Cillian Murphyt. Tal on nii kummaline nägu. Õnneks suri ta alles lõpuminutitel ära.


Awesome.




Alati, kui ma meiki mainin, mainin ka Lumenet. Mul oli vaja uut jumestuskreemi. Kaupsis oli aga silt, et kui ostad kaks Lumene toodet, saad silmameigieemaldaja kingituseks (sest Kaups on lahe). See oli mul nagunii otsakorral, nii et targem oli midagi veel valida, kui meigieemaldaja hiljem eraldi osta. Võtsin ilusa huulepliiatsi nimega Cranberry Kiss. Olin ammu endale head huulepliiatsit tahtnud. Awesomeness. Ainus, mis pettumuse valmistas, oli kingitus. See pidi olema eriti tundlikele silmadele ja läätsekandjatele, aga esiteks oli tal õline konsistents, mida ma oma silmadel vihkan. Ma vihkan, kui nad on õlised. Miks ma pean neid peale meigi eemaldamist veel puhtaks pesema? Teiseks tundus eemaldaja just, vastupidi, tugev, sest silmaümbrus oli pärast hästi kuiv ja õrn, mida mu eelmine odav eemaldaja absoluutselt ei teinud.
Alati on nii, et kui toote peal midagi ekstra lubatakse, siis see ei tee seda. Näiteks pole kunagi juukse elektrilisusega probleeme olnud. Ostad puust harja, mis ütleb, et hoiab elektri tekkimist ära. Ja põmm! kus nüüd alles hakkab juustesse elektrit viskama. Alati.
Ma ei saa aru, miks peaks tundlikele silmadele mingit rämedalt tugevat eemaldajat vaja olema. 
Vähemalt jumestuskreem on hea.



Apppppiiii! Täna on sajandi jalkamäng. Eesti-Iirimaa, kes veel ei teadnud. (Kuidas sa ei teadnud???) Ja mina pean seda üksi vaatama. Ei ole aus! Siis ma hakkan jälle iseendaga rääkima ja eesti meestele karjuma: "Mida sa teed? Mida, kuradi päralt, sa teed??"


Niiii ootan!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar