pühapäev, 23. veebruar 2014

Armukadedusmängud

Leidsin ennast äkki öösel enne nelja elutoa diivanilt. Telekas helendas siniselt ja host-ema tippis midagi iPadil. 
"Ma peaksin vist üleminema," pomisesin uniselt ja liipasin üles. Pärast hommikul küsisin temalt, kas ma jäin The Voice'i vaadates magama või mis. Ta ütles, et magasin tükk aega. Kui me klubist tulime, otsustasime laupäevaõhtuse osa järele vaadata, aga ilmselgelt oli see minu jaoks liiga hilja. Kerisime tagasi ning selgus, et ma magasin umbes tund aega maha. Olin nii pettunud, et ei saanudki teada, kelle will.i.am viimasena oma tiimi valis, ja vaatasin üksinda asja uuesti üle. Ma nüüd totaalselt armastan will.i.am'i. Ta on nii nunnu! Üks laulja tuletas talle ta surnud ema meelde ning ta hakkas nutma. Selle peale hakkasid kõik kohtunikud nutma, arvatavasti selleks, et mitte televisioonis südametud näida.

Klubis oli üks neist meeldejäävatest õhtutest, kus sulle kolm korda jooki peale pillatakse, suvalised tüdrukud vetsus sinuga rääkima hakkavad ja soovitavad sul Lõuna-Aafrika meestest eemale hoida (ja inglise omadest ka. "Stick to your own kind," ütles üks neist, loodetavasti sõbralikult, mitte ähvardusena), ning muusika on hea. Olin teinud pingutuse ning seeliku selga ja kontsad alla pannud. Õige varsti köitis mu pilku üks mees, kes lihtsalt kogu aeg naeratas. Ta tundus okei, aga mitte midagi erilist. Pisut ümarik. Läksin tantsima ühe vanema mehega, kes väga aktiivselt puusi liigutas. Ja siis hakkas pihta. Ma hakkasin kogu aeg hoopis seda naeratavat meest piidlema ja üle õla vahtima, nii et minu tüüp püüdis mu pilku jälgida, kuhu ma ometi vaatan. Vahepeal tuli ta meie kõrvale tantsima. Selleks ajaks tahtsin enda tüübist juba lahti saada ja põgenesin vetsu, tee peal Naeratava Mehega kokku põrgates. Kahjuks leidis puusatüüp mu pärast jälle üles ning Naeratav Mees võttis hoopis mu host-ema tantsima. Ma läksin nii armukadedaks! Kui ma enne olin arvanud, et ta on suht okei, siis nüüd tõusis ta ihaldusväärsus sada protsenti. Ülejäänud õhtu istusin puusatüübi kõrval või tantsisin temaga ja põrnitsesin samal ajal Naeratavat Meest vihaselt. 
Kui me koju läksime, möödusime uuesti burksi õgivast Naeratavast Mehest. 
"Iu, ta suitsetab," märkis host-ema.
"Mulle meeldivad suitsetavad mehed," ütlesin kurvalt. 
Pärisin, kas host-ema andis talle oma numbri. Ta vastas, et ei, vaid võttis tüübi oma, kuigi too on tema jaoks kaugelt liiga noor. Võtsin selle sinu jaoks, ütles ta.
Ma kujutan ette, kuidas ma Naeratavale Mehele kirjutan, et hei, ma pole see naine, kes sulle meeldis, vaid tolle sõber, hahaa! 

Hommikul saatis puusatüüp mulle mingi retarded smsi, et kuidas sul läheb? Ma käisin just vannis!
Miks see mind peaks huvitama, et sa vannis käisid? Kas ma peaks sulle kirjutama, kuidas mina duši all pead pesin ja laulsin:
it's okay, when it's in a three way
it's not gay, when it's in a three way
with a honey in the middle, it's a freeway...

Kõik pole veel kadunud, sest leidsin endale uued saapad. Kõigepealt oli 25-naelasest hinnast pool maha märgitud, ning ostma minnes läks millegipärast kolm naela veel maha, nii et maksin ainult kümpsiku! Jei! Pole nii ammu kontsa kandnud, et alguses on pisut harjumatu.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar